HAKKIMIZDA

Firmamız kurulduğu yıldan bu yana, bünyesine yenilikler katarak ilerlemiş ve içinde bulunduğu sektörde projelerini titizlikle yürütüp, dalında öncü olmuştur. Firmamız kaliteli yapıyla uygun fiyatı birleştirerek değerli müşterilerine hayal ettikleri ürünlere sahip olma fırsatı verir. Mekanlarda, özgün değerlerle teknolojiyi harmanlayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çeker. Yönetmeliklere uygun ve dayanıklı ürünlerle hizmet kalitesinden ödün vermeden itibarını arttırmayı hedefler.

Özellikle Laminant Parke, Amerikan Panel Kapı, İç Oda Kapıları,İnşaat ve Emlak alanlarında faaliyet gösteren firmamız günün şartları ne olursa olsun taahhüt edilen işleri sıfır hatayla yapıp müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir.

Tasarımlarımız uzman kadrolarımızla hazırlanıp proje hususunda deneyimli mühendislerimizle oluşturularak tüm vatandaşlarımızın ve müşterilerimizin beğenisine sunulur. Firmamızın amacı; en yüksek kalitede hizmeti en kısa sürede teslim etmektir. Teslimat süresi, proje aşamasındaki tarihle birebir aynı zaman aralığını kapsar ve teklifte sunulan tarihte teslim edilir.

Siz de Özmega Yapı‘ya gelin; kaliteli, güvenli ve uygun fiyatı tek bir üründe toplayan hizmetimizden yararlanma fırsatını kaçırmayın.

Misyonumuz;
“Her müşteri bizim için değerlidir” İlkesini sürekli kılarak sunduğumuz hizmetlerin kaliteli ve uygun fiyat garantisi ile güven çerçevesinde sunmaktır.

Vizyonumuz;
Teknolojik gelişmelere ayak uydurarak geleceğin en sağlam ve güçlü yapılarını dekorasyon ve inşa etmektir.

30 Mayıs 2018

İlgili Terimler :